Istoric

 
23 ani de existenta, 23 ani de excelenta! Eficienta, dinamica, profesionala si impartiala: astfel poate fi caracterizata activitatea Fundatiei PAEM Alba. Iar cele mai bune dovezi sunt schimbarile pozitive majore, vizibile si palpabile pentru fiecare beneficiar al fiecaruia din cele peste 30 de proiecte deja implementate sau in curs de implementare, insumand un buget adminsitrat de peste 10 milioane de euro: „O nouă viaţă la ţară – O9 VITA”, „Romii crează întreprinderi sociale de reciclare a materialelor de ambalaj ROMA-RE” „Creşterea competitivităţii economice şi ocuparea forţei de muncă din spaţiul rural”, „Asistenţă pentru ocupare, calificare şi acces pe piaţa muncii – APOCA 2010”, „Ocupare activă şi sustenabilă în mediul rural”, „Centrul de creşterea competitivităţii economice şi ocuparea forţei de muncă din spaţiul rural al judeţului Alba (CEDERA)”, „Centrul EUROPE DIRECT Alba Iulia”, „Acceptă-mă! Şi eu pot sa muncesc”, „Biroul de Consiliere pentru Cetăţeni - Alba Iulia”,  „Centru de Resurse pentru ONG - CERES ALBA” si multe altele.

 

Pentru a transforma oportunitatile in realizari e nevoie, inca din start, de viziune. Munca, implicarea si increderea sunt insa si ele ingrediente obligatorii pentru ca aceasta reteta de succes sa functioneze.

Din 1995 si pana acum, toate acestea, impreuna cu multe, mult mai multe altele, au facut din Fundatia PAEM Alba un nume cu rezonanta in dezvoltarea regionala durabila.
Principii solide au  reprezentat inca de la inceputuri fundamentul intregii activitati desfasurate de echipa PAEM Alba: impartialitate, transparenta, eficienta. Promovarea lor a generat firesc cresterea constanta  a Fundatiei PAEM si, implicit, a fiecarui beneficiar de proiect implementat prin noi. Si nu au fost putini...

Suntem mandri insa ca, pe langa resursele interne, logistice si umane, putem conta pe o intreaga lista, mereu deschisa si in continua completare, de parteneri locali, din tara si internationali, nume cu rezonanta in domeniile lor de activitate. FUNDAŢIA PAEM ALBA a iniţiat şi susţinut, pentru majoritatea programelor şi acţiunilor sale, o serie de parteneriate cu actori instituţionali locali, regionali şi internaţionali, reprezentativi atât pentru sfera publică, cât şi pentru cea privată, dintre care menţionăm: Primăria municipiului Alba Iulia, Consiliul Local al municipiului Alba Iulia, Consiliul Judeţean Alba, Instituţia Prefectului Judetului Alba, Agenţia de Protecţie a Mediului Alba, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Asociaţia Profesională a Judecătorilor Alba, Asociaţia Naţională a Birourilor de Consiliere pentru Cetăţeni, Asociaţia Centrelor EUROPA, AJOFM Alba, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Alba, Şcoala Română de Afaceri Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar Alba, Colegiul Tehnic “Dorin Pavel” Alba Iulia, SC Laborator Consulting SRL Alba Iulia, SC Marinex Alba Iulia, SC Termotecnica SRL Alba Iulia, SC Lotus B&B SRL, SC Transilvania Turism SA, SC Parc SA, Patronatul Producatorilor de Portelan, SC DAD Expertise SRL, Siveco Romania,  BFZ GgmbH Germania, Association de Developpement des Pyrenees par la Formation (ADEPFO) - Franta, Techniki Ekpedeftiki, Kentro Epagelmatikis Katartisis S.A. – Grecia, Peace Corp – USA  etc.

Indiferent ca este vorba de combaterea somajului, de promovarea egalitatii de sanse, de protectia mediului, de educatie sau de proiecte ample, cu implicarea autoritatilor publice, Fundatia PAEM trateaza fiecare beneficiar, fiecare caz si proiect in parte cu aceeasi atentie, total impartial si profesional, iar rezultatele muncii se vad la toate nivelurile. Aceasta e satisfactia suprema pentru sute de ore in care intreaga echipa PAEM cauta solutii si gaseste rezolvari optime, de fiecare data, cu si pentru partenerii sai.

TOP
× Intră pe chat