Knowhow-PROdezvoltare: Biblioteca virtuală

Despre noi / Scop biblioteca online

Biblioteca online reprezintă un instrument de lucru pentru atingerea obiectivelor proiectului „PRO Dezvoltare – ONG-uri PRO-active în politicile publice vizând dezvoltarea economică și socială” derulat de către Fundaţia PAEM în colaborare cu partenerul, Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială România. Scopul proiectului este acela de a creşte capacitatea organizaţiilor neguvernamentale de a dezvolta propuneri de politică publică şi în acelaşi timp de a influenţa politicile publice în domeniul lor de interes.

Biblioteca oferă celor interesaţi informaţii şi documente relevante referitoare la procesul de proiectare şi influenţare a politicilor publice. Domeniile sunt: advocacy si lobby, democratia participative, dialogul social şi politicile publice. Nu lipsesc documentele model, analizele, exemplele de succes în formularea şi influenţarea politicilor publice şi cadrul legal în cadrul căruia se produce acest demers.

Sperăm că biblioteca online va reuşi să ofere informaţii utile,  şi necesare şi să reprezinte un suport important pentru organizaţiile care sunt implicate în influenţarea politicilor publice şi chiar mai mult să inspire şi să motiveze astfel de demersuri.

ADVOCACY & LOBBY

POLITICI PUBLICE

DEMOCRAȚIA PARTICIPATIVĂ

DIALOGUL SOCIAL

LEGISLAȚIE / ACTE LEGISLATIVE

MODELE DOCUMENTE

INSTITUȚII

GHIDURI / METODOLOGII

ARTICOLE / ANALIZE

BIBLIOGRAFIE

GRUP VIRTUAL

Cere Sprijin

TOP
× Intră pe chat